Obavjestenje o izvodjenju nastave iz predmeta Pouzdanost u novonastalim uslovima




Drage kolege,

s obzirom na nedefinisano trajanje obustave redovne nastave, u cilju sprečavanje širenja virusa COVID-19, pokušaćemo da materiju obuhvaćenu programom predmeta Pouzdanost savladamo na alternativne načine. Na linku 

https://drive.google.com/open?id=1HUMvPx7tjzHnClWnRV7plupSpFAQoTDn

možete pronaći predavanja i vježbe koje prethode I kolokvijumu, a koje se nalaze spakovane u jedinstvenom fajlu koji je generisan programom WinRar koji morate imate instalisan na vašem računaru kako bi fajl raspakovali.

Nadam se da će Vam ovaj materijal biti dovoljan da savladate materiju potrebnu za izradu I i II domaćeg zadatka i I kolokvijuma.

Za sve dodatne informacije me možete kontaktirati e-mail-om na adresu janko@ucg.ac.me

Zamolio bih sve koji preuzmu materijal sa navedenog linka da me porukom obavjeste o tome, kako bih imao evidenciju o svima koji su počeli da koriste materijal sa linka i istovremeno prikupio vaše e-mail adrese što bi mi omogućilo da direktno komuniciram sa Vama. Po dobijanju obavještenja o preuzimanju materijala poslaću svakom pojedinačno postavke za prvi i drugi domaći zadatak.

Očekujem da mi do 05.04.2020. pošaljete urađen I i II domaći zadatak, što bi bio znak da možemo da planiramo i termin za organizaciju I kolokvijuma. O detaljima izvođenja I kolokvijuma ćete biti obavješteni pravovremeno.

Želim vam da u zdravlju dočekate kraj ovog vanrednog stanja.

Srdačan pozdrav,

Janko Jovanović

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.