Drugi strani jezik 6 - njemački VJEŽBE




Poštovane koleginice i kolege,

Usljed promjene načina rada, potrebno je da se prijavile na DL UCG (https://dl.ucg.ac.me/ ). Uputstvo imate dolje. Molim Vas da se potom prijavite za odgovarajući kurs. Molim Vas da to uradite što prije, kako bismo mogli da počnemo sa nastavom na daljinu.

Centar informacionog sistema Univerziteta Crne Gore je razvio elektronski servis Aktiviraj nalog da bi studentima olakšao preuzimanje kredencijala – korisničkog imena i lozinke, za pristup  mejlu i onlajn predavanjima putem Moodle platforme.

Sve što je potrebno je da student popuni formu na stranici https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me/, a korisnički podaci će studentu biti poslati SMS-om na uneseni broj telefona.

Servis je razvijen usljed novonastalih okolnosti izazvanih globalnom pandemijom i nemogućnosti studenata da svoje kredencijale preuzmu u studentskoj službi svog fakulteta.

Ovim servisom, Centar informacionog sistema UCG je nastojao da odgovori na realnu potrebu studenata koji su ili zaboravili ili nijesu na vrijeme preuzeli  svoje kredencijale iz studentskih službi.

Svaki zahtjev će biti trajno arhiviran, a moguće zloupotrebe će biti procesuirane  u skladu sa propisima Crne Gore.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.