Konačni rezultati




Poštovani studenti,

Konačni rezultati sa predlogom ocjena nalaze se na stranici predmeta na Mudlu.

Mole se svi da još jednom provjere da li su svi poeni uneseni tačno. U slučaju da uočite neku grešku, obratite se direktno mejlom onom profesoru kod koga je održana data aktivnost. Rezultati će stajati objavljeni nedjelju dana nakon čega će biti predati Studentskoj službi. Prije slanja mejla, provjerite "Uputstva za pisanje akademskih mejlova" koja su predočena na prvom predavanju kako biste zasigurali da je sadržina i forma adekvatna da biste dobili odgovor. U bitnom, skrećemo pažnju na sljedeću informaciju iz pomenutog uputstva:

"Odgovor ne očekujte: - ukoliko ton i registar vašeg pisma nije akademski i napisan s poštovanjem; - ukoliko tražite informacije koje su već istaknute na Mudlu, sajtu, ili oglasnoj tabli; - ukoliko tražite informacije koje nisu u nadležnosti ili se ne tiču predmeta koji drži profesor kojem ste se obratili; - ukoliko tražite da Vam profesor doda određeni broj poena bez odgovarajućeg osnova za to i suprotno pravilima za polagnje datog ispita; - ukoliko tražite naknadne rokove za polaganje, odobrenje za naknadno pisanje domaćih zadataka, kontrolisanja istih i bodovanje drugih aktivnosti nakon što su istekli propisani rokovi, kao i druge izuzetke od Pravila studija;"

Zahvaljujemo svim studentima na odličnoj saradnji u toku semestra i čestitamo svima koji su uspješno položili ispit i ostvarili dobar rezultat uz želju da nastavite sa usavršavanjem engleskog jezika za potrebe Vaših studija i budućeg zaposlenja.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.