Raspored nastave za MASTER primijenjene studije u zimskom semestru studijske 2021-2022. godine




Dragi studenti MASTER studija,

Nastava na master studijama počinje u ponedeljak 11.10.2021. godine. S obzirom na epidemiološku situaciju i aktuelne mjere Instituta Za javno zdravlje Crne Gore, nastavu organizujemo kombinovanom metodom. To znači obaveznu organizaciju predavanja on line (na daljinu) sa stalnim ili povremenim dolascima studenata u malim grupama, radi obavljanja vježbi, konsultacija i provjere znanja.

Profesori će organizovati i pozivati studente da povremeno dolaze na fakultet u manjim grupama, prema rasporedu koji utvrdi sam profesor, a u okviru termina koji su predviđeni zvaničnim rasporedom časova i u skladu sa mjerama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, ili on line, preko DL platforme Univerziteta Crne Gore (https://dl.ucg.ac.me/). Raspored časova možete pogledati u nastavku. Takođe, kao i do sada, pratite sve informacije koje se objavljuju na sajtu fakulteta (https://www.ucg.ac.me/ef), a koje se odnose na predmete koje ćete prijaviti za ovu studijsku godinu. Kada se završi upis studenata za studijsku 2021/22. godinu, IT administrator će ažurirati podatke o prijavljenim studentima po pojedinim predmetima i omogućiće im da prate on line predavanja.

Da bi pristupili DL platformi, potrebno je da imate broj indeksa, akademsku mail adresu i šifru. Ukoliko do sada niste preuzeli potrebne podatke iz CIS-a, aktivirajte svoj nalog na ovom linku: https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me/ nakon čega ćete dobiti podatke potrebne za pristup DL platformi.

Ukoliko budete imali problem sa pristupom DL platformi, obratite se IT administratoru Ekonomskog fakulteta na e-mail adresu: vuk@ucg.ac.me 

Više informacija o DL platformi možete dobiti na linku https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1029/objava/87788-distance-learning-platforma-univerziteta-crne-gore

Želimo vam srećan i uspješan nastavak studiranja!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.