INFO DAN Partnerstva za DIGITALNE vještine – 1.12.2021




INFO DAN Partnerstva za DIGITALNE vještine – 1.12.2021

Pratite Info Dan i događaj upravivanja organizacija za Partnerstvo za DIGITALNE vještine, za 1. radni program Digitalne Evrope 2021/2022, da biste saznali više o pozivima za napredne digitalne vještine radnog programa DIGITALNE Evrope 2021-2022. Registrujte se za virtuelni događaj!

Ovaj događaj ima za cilj predstavljanje tri poziva poglavlja Napredne digitalne vještine Programa Digitalna Evropa i uključuje sesiju predstavljanja/radionice i sesiju 1:1 „Speed Date“. Naučićete detalje o pozivima, učestvovati u sesijama za pronalaženje partnera kako biste upoznali potencijalne nove partnere i imaćete mogućnost da predstavite svoj projekat ili organizaciju na sesijama pitchinga.

U idealnom slučaju, dobićete saznanja i informacije kako da učestvujete u pozivu, da napišete dobru prijavu i oblikujete svoju projektnu ideju. Na kraju, ali ne i najmanje važno, stupićete u kontakt sa potencijalnim partnerima i drugim organizacijama aktivnim u naprednim digitalnim vještinama i ostati u toku sa najnovijim inicijativama.

DIGITALNE napredne vještine: prva tri poziva

Pozivi su otvoreni za preduzeća, organizacije i javne uprave iz država članica EU, kao i subjekte iz drugih zemalja povezanih sa Programom Digitalna Evropa.

Info dan i događaj Matchmaking (uparivanja) posvećen je organizacijama koje žele da se prijave na prve pozive koji su dio Naprednih digitalnih vještina (Cilj 4) i podržavaju sledeće:

•        Master programi

•        Napredna analiza digitalnih vještina

•        Prostor za podatke za vještine

Registrujte se za virtuelni događaj na ovoj stranici!

Za više informacija o poglavlju Napredne digitalne vještine i pozivima, kao i da biste razumeli da li vaša organizacija može da se prijavi, možete posjetiti sekciju u potpunosti posvećenu programu Digitalne Evrope.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.