Drugi poziv za projekte unutar Interreg Evropa programa




Drugi poziv za projekte unutar Interreg Evropa programa

Drugi poziv za podnošenje predloga projekata unutar programa Interreg Evropa trajaće od 15. marta do 9. juna 2023. Poziv će biti otvoren za sve programske teme.

Prije otvaranja poziva, u novembru i decembru, biće organizovana četiri onlajn događaja, koja imaju za cilj bolju pripremu projektnih predloga:

I Pametnija Evropa

Da li radite na istraživanju i inovacijama, konkurentnosti MSP, digitalizaciji ili drugim „pametnim“ temama? Pridružite se onlajn događaju 15. novembra (10:00-12:00 CET) da biste dobili informacije, podijelili projektne ideje i pronašli partnere za saradnju.

II Socijalnija Evropa

Da li su obrazovanje, socijalna inkluzija, zdravstvena zaštita, integracija ili kultura i održivi turizam među vašim interesovanjima? Razgovarajte o novim projektima i upoznajte kolege iz drugih regiona 17. novembra (10:00-12:00 CET).

III Zelenija Evropa

Tražite partnere na projektu o zelenim pitanjima? Energija, klimatske promjene, upravljanje vodama, cirkularna ekonomija, priroda, biodiverzitet i drugo su na dnevnom redu 29. novembra (10:00-12:00 CET). Budite tamo i izgradite nove veze.

IV Evropa: povezanija, bliža građanima i bolje regionalno upravljanje

Imate li projektnu ideju o održivoj mobilnosti? Integrisane urbane ili neurbane razvojne strategije? Ili možda političko upravljanje? Podelite to sa drugima 1. decembra (10:00-12:00 CET).

Zainteresovani kandidati mogu odabrati temu koja odgovara njihovim interesovanjima i ostvariti vezu sa ostalim zainteresovanim kandidatima iz regiona širom Evrope koji žele da rade zajedno na boljoj regionalnoj politici. Registracija se obavlja onlajn u sljedećim koracima:

  1. Registrujte se na mrežu ili da predstavite svoju projektnu ideju,
  2. Provjerite da li je vaš profil zajednice ažuriran,
  3. Pogledajte postojeće projektne ideje ili podijelite svoje.

Registraciju je moguće obaviti ovdje, kao i pronaći više informacija o pozivu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.