Sajam sezonskog zapošljavanja – SUMMER JOB 2022.




Studentski parlament u saradnji sa Karijernim centrom Univerziteta Crne Gore i ove godine organizovaće Sajam sezonskog zapošljavanja – Sumer job 2022. Događaj će biti realizovan u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, u srijedu 23. marta u periodu od 10 do 16 časova.



Summer job 2022. prilika je za sve zainteresovane da na najjednostavniji način pronađu sezonsko zaposlenje. Na jednom mjestu studentima i maturantima predstaviće se preko 40 uglednih poslodavaca iz cijele Crne Gore. U ponudi je oko 1000 otvorenih pozicija u raznim hotelima, restoranima, turističkim agencijama i drugim kompanijama. Na štandovima koji će se nalaziti na Sajmu, svi posjetioci biće u prilici da se upoznaju za ponudom poslodavaca i informišu o svim ostalim detaljima.


Za sve mlade ljude ovo je prava prilika da se predstave u najboljem svijetlu i odaberu posao koji im odgovara. Posjeta Sajmu sezonskog zapošljavanja otvoriće vam mogućnost da pronađete posao, steknete nove prijaelje, usavršite strane jezike ali i zaradite.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.