DAN OTVORENIH VRATA UNIVERZITETA CRNE GORE 2022.




Karijerni centar u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore i ove godine organizuje „Dan otvorenih vrata“. Događaj će biti realizovan u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, u srijedu 23. marta u periodu od 10 do 16 časova.



Univerzitet Crne Gore kao najstarija i najveća visokoškolska, naučna i umjetnička institucija u Crnoj Gori najbolje je mjesto za nastavak školovanja. Dan otvorenih vrata namijenjen je svim maturantima koji žele da se upoznaju sa uslovima upisa i studeiranja na Univerzitetu Crne Gore. Budući studenti imaće priliku da se bliže upoznaju i sa studentskim životom, sportskim i kulturnim aktivnostima, studentskim organizacijama, uslovima smještaja kao i sa programima mobilnosti koji im omogućavaju da provedu dio studija na nekom od evropskih univerziteta.


U toku je priprema svih aktivnosti neophodnih za uspješnu realizaciju događaja. Organizovane su posjete svim srednjim školama u Crnoj Gori kako bi maturanti na neposredan način bili upoznati sa događajem gdje će otkloniti nedoumice u vezi sa njihovim daljim obrazovnim putem.

 

Odluka o izboru fakulteta jedna je od najvažnjih u životu svakog pojedinca koji želi da se posveti obrazovanju, a Dan otvorenih vrata Univerziteta je jedinstvena prilika da budući brucoši dobiju sve potrebne informacije koje će im olakšati taj izbor.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.