Filozofski fakultet, 07.09.2018

Nova objava - 07.09.2018 09:30Rezultatet e provimeve: Matematika 2 dhe Matematika 4. Nese ndokush nga studentet ka per provim te fundit njeren nga matematikat, te lajmerohet te sekretari per informatat ne lidhje me provimin shtese. 

Dokumenti