Plan rada za naredne dvije sedmice




Plan rada za naredne dvije sedmice (zaključno sa srijedom, 21. 10.)

 

U srijedu 14. 10. ćemo obraditi preostali materijal iz prvog poglavlja (paragrafi 1.5 i 1.6). Studentima se preporučuje da pročitaju ove paragrafe.

U ponedjeljak 19. 10. ćemo kratko rekapitulirati prvo poglavlje i diskutovati domaći zadatak (domaći zadatak možete naći u prilogu).

U srijedu 21. 10. ćemo početi drugo poglavlje (paragrafi 2.1 i 2.2). Materijal će blagovremeno biti postavljeno na sajtu.

 

Domaći zadatak

 

U prilogu možete naći domaći zadatak. Studentima se preporučuje da pokušaju uraditi ove zadatke do narednog ponedjeljka, 19. 10. U ponedjeljak ćemo diskutovati ove zadatke i odgovoriti na pitanja studenata. 

Naglašavam da se od studenata ne očekuje da obavezno urade sve zadatke za domaći. Očekivano je da će studenti imati priličan broj pitanja i nedoumica oko ovih zadataka. Narednog ponedjeljka ćemo diskutovati ove zadatke i odgovoriti na pitanja studenata.

 

Uputstvo za predaju domaćeg zadatka

 

Domaći zadatak je potrebno poslati na email vladimirj@ucg.ac.me tokom naredne sedmice (između 17. 10. i 24. 10.).

Domaći zadatak se šalje u prilogu emaila (kao jedna ili više fotografija).

U naslovu email poruke je neophodno da student navede svoje ime, prezime i broj indeksa.

U samoj poruci je potrebno napisati kratak izvještaj, u kome će student veoma kratko napisati koji zadaci su urađeni u potpunosti, koji su urađeni djelimično, a koji nisu urađeni.

 

Eventualne nejasnoće i nedoumice ćemo razjasniti na narednim predavanjima.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.