Režim nastave u vrijeme obustave rada na UCG




Rad na predmetu Politički marketing će biti organizovan na sljedeći način:

Nastava

Svake nedelje će na stranici predmeta biti postavljane prezentacije tematske cjeline koja je na redu. Ukoliko studenti imaju pitanja ili problem sa pripremom gradiva treba da se jave na mail oliverak@ucg.ac.me kako bi se dogovorili o online konsultacijama.

Vježbe

Studenti treba da nastave sa pripremom grupnih radova i da ih pošalju saradniku u formi prezentacije (ppt) i pisanog izvještaja (word). Umjesto ranije planiranih grupnih prezentacija jednom sedmično, sve grupe treba da gotove kampanje dostave u istom terminu – 7. maj u 10 časova.

Detaljan opis očekivanog sadržaja pisanog izvještaja biće dostupan na sajtu do kraja radne sedmice.

Za sva dodatna pitanja u vezi sa grupnim radom studenti se mogu obratiti na mejl: nbatricevic.fpn@gmail.com

Ocjenjivanje i provjere znanja

Testovi će biti održani sljedećih datuma – 31. mart i 21. april. Neće se bodovati nego će imati status „probnih“. Način održavanja testa će biti opisan u posebnom obavještenju koje će biti postavljeno u utorak, 31. marta u 9h. Za učešće na testu je potrebno da studenti budu online sa svojim smart telefonima.

Grupni rad će se ocjenjivati, kako je planirano.

Režim završnog ispita, tj. da li će se dvije trećine bodova koji preostanu raspodjeljivati u potpunosti na usmenom ispitu ili će biti organizovan test i završni ispit, zavisi od trajanja aktuelne situacije, o čemu će studenti biti blagovremeno obaviješteni.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.