Medicinski fakultet

Biografija




Biografija

Isidora Rubežić je rođena 19.07.1994. u Podgorici, gdje je završila Osnovnu školu ,,Pavle Rovinski’’ i Gimnaziju ,,Slobodan Škerović’’ sa odličnim uspjehom. Za postignute rezultate u učenju nagrađena je diplomom ,,Luča’’.

Studije medicine na Medicinskom fakultetu u Podgorici je upisala studijske 2013/14, a završila  06.06.2019. sa prosječnom ocjenom 10,0. Za vrijeme studiranja je bila više puta nagrađivana; dobitnica je studentske nagrade Glavnog grada Podgorice ,,19. decembar’’, stipendije Crnogorske akademije nauka i umjetnosti, kao i stipendije Ministrstva prosvjete za talentovane studente.

Nakon obavljenog pripravničkog staža, započinje radni angažman na Internoj klinici Kliničkog centra Crne Gore kao klinički ljekar, a od aprila 2021. godine upisuje specijalizaciju iz oblasti Interne medicine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. 

Student je doktorskih studija na Medicinskom fakultetu u Podgorici. Učestvovala je na različitim naučnim kongresima, medicinskim skopovima i drugim vidovima edukacije.

Odlukom vijeća Medicinskog fakulteta, izabrana je za saradnicu u nastavi za predmete Medicinska fiziologija, Opšta i oralna fiziologija, Fiziologija I i Fiziologija II na studijskim programima Medicina, Stomatologija i Farmacija.

Govori engleski, italijanski i njemački jezik.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.