Teme za specijalističke radove za studijsku 2020/2021 godinu




U prilogu je spisak tema za specijalističke radove kod prof. dr Vladana Radulovića kao mentora. Zainteresovani studenti imaju mogućnost da se kroz mail korespodenciju bliže upoznaju sa zahtjevima izrade ponuđenih tema do 26.04.2021 godine.

Za svaku od tema kandidat dobija literaturu (na našem i engleskom jeziku), koja treba da se prouči i na osnovu koje treba da se pripremi odgovarajući simulacioni model ili programski kod za proračune u okviru teme. Razvijene simulacije i programi će se primijeniti za analize uticajnih faktora i donošenje odgovarajućih zaključaka. Pisani dio rada se priprema na osnovu teorijskog opisa (iz literature) i dobijenih rezultata sprovodenih analiza.

Studenti treba da se prijave za željene teme putem elektronske pošte na adresu vladanra@ucg.ac.me najkasnije do 01.05.2021 godine. U slučaju da se za istu temu prijavi dvoje ili više studenata prednost ima student koji je ostvario bolji indeks uspjeha tokom osnovnih studija. Zbog prethodnog, studenti imaju pravo da prilikom izbora tema odaberu više tema i definišu redosljed željenih tema kako bi se mogli kvalifikovati za neku od narednih tema po definisanom redosljedu, u slučaju da se za njihov prvi (ili neki kasniji) izbor teme prijavi i student sa većim indeksom uspjeha.

Spisak dodijeljenih tema kandidatima će biti objavljen nakon 01.05.2021 godine.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.