Informacija i termini polaganja u septembarskom ispitnom roku




Shodno Pravilima studiranja na osnovnim studijama, kao i Pravilima o dopuni pravila studiranja na osnovnim studijama, u septembarskom ispitnom roku studenti imaju pravo da polažu kolokvijume i/ili završne ispite. Prema istaknutim terminima, provjere znanja iz predmeta Tehnika visokog napona će biti organizovane na sledeći način:

  • Petak, 04.09., 8h, sala 016 – u ovom terminu studenti mogu da polažu jedan od kolokvijuma ili završni ispit. Radi lakše organizacije potrebno je da se studenti prijave mail-om na adresu etf.tehnika.visokog.napona@gmail.com najkasnije do 28.08.2020 godine do 10h. U naslovu (subject-u) mail-a navesti broj indeksa, prezime i ime, 1 ili 2 kolokvijum, ili završni ispit (npr. 1/2016, Marković Marko, 1 kolokvijum).
  • Četvrtak, 17.09., 10h, sala 016 – u ovom terminu studenti mogu da polažu samo završni ispit. Pravo polaganja imaju i studenti koji u prvom terminu ne polože završni ispit ili nisu zadovoljni osvojenim bodovima. Eventualne dodatne napomene u vezi sa prijavom polaganja u ovom terminu će biti naknadno istaknute.   



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.