TERMINI DRUGOG I POPRAVNOG KOLOKVIJUMA




Drugi kolokvijum održaće se u skladu sa Informacijom i planom rada u ponedeljak, 14.05.2018. godine u terminu od 11 do 12:30 sati u salama  006 i 008. Nije dozvoljena literatura.

Popravni kolokvijum održaće se u ponedeljak, 28.05.2018. godine u terminu od 8 do 11 sati u salama  006 i  008. U terminu popravnog kolokvijuma studenti mogu polagati jedan ili oba kolokvijuma. Za prvi popravni kolokvijum je od literature dozvoljen izvod iz odgovarajućih knjiga koji će studenti dobiti uz postavku zadatka. Izvod je objavljen u dijelu "Dokumenti" na stranici predmeta. Za drugi popravni kolokvijum nije dozvojena literatura.  

Ukupan broj bodova na zadacima jednog kolokvijuma je 40, a za polaganje kolokvijuma i sticanje poena za konačnu ocjenu po ovom kriterijumu, potrebno je uraditi najmanje 50% zadataka tačno, odnosno osvojiti 20 bodova na zadacima, što donosi najmanje 10 poena u konačnoj ocjeni.

Ukoliko student izađe na popravni kolokvijum, u konačan broj bodova na ispitu računaju se bodovi koje je osvojio na popravnom kolokvijumu.

Neophodno je da studenti sa sobom ponesu studentsku legitimaciju.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.