Donacija Hemomonta Metalurško-tehnološkom fakultetu




Donacija Hemomonta Metalurško-tehnološkom fakultetu

Na osnovu Ugovora o donaciji sklopljenog između Metalurško-tehnološkog fakulteta (MTF) i Hemomonta.d.o.o, u srijedu 21. februara 2024. godine, u ime firme Hemomont, Nevena Petrović, direktor kvaliteta je predstavnicima MTF-a, predala plameni fotometar JENWAY Flame Photometer PFP7 na dalje korišćenje. Primopredaji su, pored Nevene Petrović prisustvovali i zaposleni u kompaniji, koji su prof. dr Veselinki Grudić, dekanici, prof. dr Ivani Bošković, prodekanici za nastavu i dr Jani Mišurović, stručnom saradniku, upriličili obilazak laboratorija.

Dekanica Grudić se zahvalila na donaciji, kao i na dugogodišnjoj saradnji koja doprinosi uspješnoj realizaciji studijskih programa na MTF-u i prilagođavanju studenata realnim industrijskim uslovima koja ih očekuju u budućem poslovnom okruženju.

Predstavnica Hemomonta je izrazila zadovoljstvo što na ovaj način kompanija pomaže daljem razvoju MTF-a, naglašavajući da kroz donaciju i saradnju žele da podrže aktivnosti studenata i zaposlenih ka inovacijama i doprinesu stvaranju okruženja u kojem će se nesmetano razvijati nove ideje i istraživanja.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.