Odricanje od odgovornosti


Podaci navedeni na web stranici Univerziteta Crne Gore opšte su prirode i stoga ne mogu u potpunosti pokriti svaki pojedinačni slučaj. Iako je ova web stranica podložna stalnom, pažljivom pregledu, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njen sadržaj i ne jamčimo da su podaci iscrpni i ažurni. Navedene informacije nisu pravno obavezujuće i ne mogu zamijeniti zvanične informacije o određenoj temi.

Ako primijetite bilo kakvu grešku u tehničkim ili uredničkim aspektima web stranice, slobodno nas kontaktirajte. Za grešku u sadržaju stranice fakulteta ili instituta kontaktirajte upravu fakulteta, PR službu ili studentsku službu u zavisnosti o kakvoj se grešci radi. Za grešku u sadržaju stranice Rektorata kontaktirajte PR službu, nadležnu osobu ili odgovarajuću službu Rektorata.

Pojedinci zaposleni na Univerzitetu Crne Gore sami ureduju svoje biografije, i odgovaraju za njihov sadržaj. Podaci o studijskim programima, predmetima i angažmanima su odgovornost fakulteta i instituta, odnosno njihovih službi.

U slučaju tehničkih problema kontaktirajte Centar Informacionog sistema, cis@ucg.ac.me.

Iako pažljivo nadgledamo naš sadržaj, ne možemo biti odgovorni za informacije kojima se pristupa putem vanjskih linkova s ove web stranice. Davatelji sadržaja vanjskih stranica odgovorni su isključivo za sadržaj svojih web lokacija.