Poziv za učešće u obuci "Samozapošljavanje i društveno preduzetništvo za mlade"




 

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) u saradnji sa partnerskom organizacijom Lens sa Kosova, organizuje obuku u okviru projekta „Samozapošljavanje i društveno preduzetništvo za mlade“, podržanog u okviru prekograničnog programa Crna Gora – Kosovo 2014 – 2020. ROK ZA PRIJAVU JE 19. OKTOBAR 2020. GODINE DO 16.00H.

   Obuka je namijenjena mladima od 18. do 26. godina sa fokusom na crnogorske opštine iz sjeverne regije (Berane, Rožaje, Bijelo Polje…). Mada, pravo učešća imaju svi mladi iz Crne Gore koji razmišljaju o razvoju sopstvenog radnog ambijenta, pokretanju biznisa, razvoju startup-a. Tokom obuke imaće priliku da savladaju ko-kreativnu metodologiju koja će im pomoći da ideju pretoče u biznis plan.

Upoznaće se sa kritičkim i kreativnim načinom razmišljanja, informisaće se kako izgleda preduzetništvo danas, saznaće koliko su bitna partnerstva. Imaće priliku da direktno razgovaraju sa preduzetnicima i inovatorima iz regiona. Kroz proces obuke, svaki tim će dobiti mentora koji će im posvećenim radom pomoći u daljem produbljivanju ideje. _Učešće u obuci, za selektovane timove, je potpuno besplatno._

Više o obuci možete pronaći u pozivnom pismu koje se nalazi u attachment-u.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.