EUFITMOS projekat: Završna prezentacija projektnih aktiivnosti u decembru




EUFITMOS projekat: Završna prezentacija projektnih aktiivnosti u decembru

U okviru projekta „Evropski sistem praćenja fitnesa (EUFITMOS)“,  održaće se završna prezentacija projektnih aktivnosti u Hotelu voco Podgorica*, u petak, 9. i subotu, 10. decembra 2022. godine. EUFITMOS se realizuje u okviru programa Erasmus+: Saradnja u partnerstvu na sportskom polju i neprofitnim evropskim sportskim događajima, a finansira ga evropska agencije EACEA.

Tokom dvodnevne agende, u najavi je nekoliko aktivnosti, prije svega radionica, u kojoj će govoriti institucionalni koordinator projekta, prof. dr Stevo Popović, i predstaviti sve aktivnosti trogodišnjeg EUFITMOS projekta  (https://eufitmos.eu/), te trening škola, u okviru koje će, članovi projektnog tima, doc. dr Bojan Mašanović i doc. dr Jovan Gardašević, predstaviti „EUFITMOS testing protocol“ kroz tri teorijske i jednu praktičnu radionicu.

U okviru navedenih aktivnosti, projektni tim će ugostiti nekoliko relevantnih imena iz uže stručne oblasti, iz Crne Gore i regiona a, koji će se okupljenima obratiti i, sa kojima će svi učesnici događaja imati priliku da diskutuju oko otvorenih pitanja kada je praćenje fitnesa kod mladih u pitanju.

„EUFITMOS Multiplier Event II“ će biti organizovan uporedo sa naučnom konferencijom: 1st Annual Scientific Conference of Physical Activity and Sports Tech for Healthy Lifestyles “Strengthening Sports & Health Monitoring Systems: Future Perspectives, Challenges, Concepts and Necessities” (https://pastechl.me/conference/), što navedenom događaju podiže vrijednost, uvođenjem naučne komponente u cijelu priču, a biće podržan i od strane CEEPUS programa (https://www.ceepus.info/).

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u EUFITMOS trening školi, koja je primarno namijenjena nastavnicima fizičkog vaspitanja, uskoro će biti dostupne precizne instrukcije za prijavljivanje, dok više informacija za prijavu u okviru uporednih aktivnosti možete pronaći na dostupnim internet adresama. 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.