Studenti na prvenstvu u zimskim sportovima u Val di Zoldo, Italija




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U italijanskom ski centru Val di Zoldo, smještenom u samom srcu Dolomita, od 17. do 22. decembra ove godine, održava se prestižno evropsko univerzitetsko prvenstvo u zimskim sportovima. Ovo takmičenje okuplja vrhunske studente širom Evrope, a među njima se ističu i predstavnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore.

Željko Škiljević, Filip Vuković i Nikola Šćekić, mladi i talentovani studenti, dostojno predstavljaju Univerzitet Crne Gore na ovom prestižnom sportskom događaju takmičući se u disciplinama alpskog skijanja, fokusirajući se na izazovne discipline slaloma i veleslaloma. Njihova vještina i sportski duh testiraju se na zahtjevnim stazama Val di Zolda, pružajući publici uzbudljive trenutke i nezaboravna iskustva.

Dok podržavaju jedni druge i predstavljaju Crnu Goru, ovi mladi sportisti takođe izgrađuju mostove među evropskim univerzitetima kroz sportsko rivalstvo i fer plej. Njihov trud i angažovanje ne samo da donosi čast Univerzitetu kojeg predstavljaju, već i doprinose atmosferi zajedništva i prijateljstva na evropskom univerzitetskom prvenstvu u zimskim sportovima.

 
 
 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.