Održan panel o razvoju elektronskog sporta – prvi događaj sa FSFV prenošen u direktnom televizijskom prenosu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U skladu sa obilježavanjem 50 godina od osnivanja Univerziteta Crne Gore, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje je, svoj doprinos kampanji obilježavanja jubileja dao u vidu organizacije panela na temu „Razvoj elektronskog sporta u Crnoj Gori i regionu – izazovi i perspektive“ koji je održan 27. marta 2024. godine u 11 časova.

Na panel diskusiji su govorili Filip Šoć, predsjednik Saveza elektronskih sportova Crne Gore, zatim Mia Kraljević-Ćalasan, direktorica NVO 4 Future, prof. dr Stevo Popović, profesor na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, i Ilija Stojović, menadžer za organizovanje sajamskih nastupa i manifestacija u Turističkoj organizaciji Bar.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore je, prije panel diskusije potpisao memorandum o saradnji sa Savezom elektronskih sportova Crne Gore. Cjelokupnu informaciju je prenio Portal Vijesti a ista se nalazi na sljedećem linku: https://www.vijesti.me/zabava/gaming/700338/saradnjom-do-novih-istrazivanja-o-e-sportu

Panel diskusija je prenošena na MNE Sport 3 kanalu u direktnom televizijskom prenosu dok je snimak dostupan na sljedećem linku:



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.