Potpisan Memorandum o saradnji sa Institutom za javno zdravlje Crne Gore




Potpisan Memorandum o saradnji sa Institutom za javno zdravlje Crne Gore

Vršilac dužnosti Dekana Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, doc. dr Jovan Gardašević, potpisao je danas Memorandum o saradnji sa direktorom Instituta za javno zdravlje Crne Gore, prof. dr Draganom Lauševićem.

Ispred navedene instuticije su se saglasile da svoju komunikaciju i saradnju urede potpisivanjem memoranduma i uspostave dugoročnu naučnu, stručnu i poslovnu saradnju koja će imati za cilj poboljšanje zdravlja, dobrobiti zaposlenih i promociju zdravih stilova života. Takođe, ugovorne strane su se saglasile da, u cilju uspješne realizacije dogovorene saradnje, oforme zajedničko radno tijelo koje će imati zadatak da pripreme program i akcioni plan zajedničkog djelovanja u roku od šest mjeseci a delegirale su po tri člana iz svake institucije i to: prof. dr Dragan Laušević, dr Enisa Kujundžić i Miloš Milutinović, sa Instituta, i prof. dr Stevo Popović, doc. dr Jovan Gardašević i doc. dr Bojan Mašanović, sa Fakulteta.

Ugovorne strane su se dogovorile, da u cilju potpune analize nivoa do tada ostvarene saradnje i usvajanja planova za buduće zajedničke aktivnosti, najmanje jedanput godišnje održe zajednički sastanak menadžmenta ustanova.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.