EMBO forum na temu istraživačkog integriteta: Prijave do 6. oktobra




<span class="CyrLatIgnore">EMBO</span> forum na temu istraživačkog integriteta: Prijave do 6. oktobra

EMBO forum na temu istraživačkog integriteta pod nazivom: "Odgovorno istraživanje" biće održan u četvrtak, 12. oktobra 2023, u Plavoj sali Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Ovaj događaj u organizaciji EMBO-a, Univerziteta Crne Gore i Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja Crne Gore namijenjen je prije svega studentima doktorskih studija i mladim istraživačima, ali i svim zainteresovanim članovima akademske i istraživačke zajednice, kao jednodnevna diskusija na temu integriteta i dobrih praksi u istraživanjima iz oblasti prirodnih nauka.

EMBO je organizacija od više od 2.000 vodećih istraživača koja promoviše izvrsnost u prirodnim naukama u Evropi i šire. Glavni ciljevi organizacije su podrška talentovanim istraživačima u svim fazama njihove karijere, stimulacija razmjene naučnih informacija i pomoć u izgradnji istraživačkog okruženja u kojem naučnici mogu postići svoj najbolji rad.

Agenda događaja data je u prilogu, i mole se svi zainteresovani da potvrde svoje prisustvo na sledeću mejl adresu: masaz@ucg.ac.me najkasnije do 6. oktobra.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.