Prezentacije sa Radionice za pisanje master rada




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Dvodnevna Radionica za pisanje master rada i ovog puta je okupila veliki broj zainteresovanih studenata. Tom prilikom oni su dobili sve potrebne informacije, predloge i savjete u vezi sa pisanjem i procedurom prijave teme a zatim i procesom pisanja i sprovođenja istraživanja za potrebe izrade master rada.

Nakon uvodne riječi prodekana za naučnoistraživački rad, docent dr Jovana Đuraškovića, uslijedio je radni dio tokom kojeg su profesori i saradnici Ekonomskog fakulteta temeljno obradili sve segmente ove radionice.

Prvog dana radionice prof. dr Bilja Rondović održala je prezentaciju na temu - Šta je MASTER rad i kako treba da izgleda? dok je prof. dr Maja Baćović imala prezentaciju pod nazivom Metodologija i metode istraživanja.

Drugog dana saradnica u nastavi dr Sunčica Vuković, studentima je predstavila osnovne resurse biblioteke i dostupne baza podataka, a govorila je i o upotreba softvera u kreiranju pregleda literature.

U poslednjem segmentu radionice, docent dr Zdenka Dragašević, prodekan za nastavu, detaljno je opisala i objasnila proces prijave teme i dala savjete u vezi izrade master rada, zatim pružila informacije u vezi javne odbrane master rada i govorila o jednom od najvažnijih aspekata ovog procesa a to je priprema master rada u skladu sa principima akademskog integriteta.

Sve prezentacije koje su profesori i saradnici održali možete pronaći u prilogu.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.