U ponedjeljak počinje manifestacija "THE RIGHT START"




U ponedjeljak počinje manifestacija "THE RIGHT START"

Početak ljetnjeg semestra na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, biće obilježen tradicionalnom manifestacijom THE RIGHT START.

Manifestacija će biti organizovana u periodu od 19. februara do 6. marta 2018. godine. Cilj manifestacije je da studenti kroz različite oblike vannastavnih aktivnosti dobiju korisne i važne informacije koje će njihov proces studiranja učiniti kvalitetnijim.

THE RIGHT start podrazumijeva četiri događaja.

Prvi događaj biće organizovan u ponedjeljak, 19. februara, sa početkom u 12h u sali Mediteran. Gost će biti guverner Centralne banke Crne Gore dr Radoje Žugić. Guverner će studentima održati predavanje na temu "Uloga i značaj CBCG".

U srijedu, 21. februara gost Ekonomskog fakulteta biće osnivač i izvršni direktor kompanije Comp-Comerc gospodin Ranko Jovović, koji će studente upoznati sa izazovima i preprekama sa kojima se susrijetao tokom poslovanja, ali i ukazati na šanse koje postoje za razvoj biznisa u Crnoj Gori.

Treći događaj u okviru manifestacije THE RIGHT start, je rezervisan za Dekanski sat, koji će biti organizovan u utorak, 27. februara u sali Mediteran sa početkom u 10:30 h. Kao što je i najavljeno početkom studijske godine, Dekanski sat je postao praksa, kojom su studentima vrata širom otvorena za svu neophodnu pomoć i informacije.

Na kraju manifestacije, 6. marta u 12 časova, u sali Mediteran, biće organizovano gostujuće predavanje potpredsjednika Vlade Slovenije i ministra javne uprave, gospodina Borisa Koprivnikara.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.