Info dan o programima mobilnosti na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru




Info dan o programima mobilnosti na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru
U srijedu, 27. marta sa početkom u 10.00h Fakultet za turizam i hotelijerstvo, u saradnji sa Kancelarijom za međunarodnu saradnju, organizovaće Info dan o programima mobilnosti. Cilj je da se studentima i osoblju Fakulteta za turizam i hotelijerstvo predstavi ULYSSEUS mreža Evropskih univerziteta i brojne mogućnosti za akademsko i profesionalno usavršavanje koje se nude u okviru Alijanse koju, pored Univerziteta Crne Gore, čine i Univerzitet u Sevilji, Univerzitet u Đenovi, Univerzitet Azurna obala, Univerzitet primjenjenih nauka Haga-Helia, Tehnički univerzitet Košice, Univerzitet u Minsteru i Preduzetnička škola MCI.
 
Takođe, u okviru Info dana, studentima će biti predstavljene mogućnosti stipendiranja mobilnosti u okviru Erasmus+ i CEEPUS programa, uključujući aktivne konkurse, postupke prijavljivanja i procedure vezane za boravak na partnerskim institucijama.
 
Iskustva sa mobilnosti podijeliće studentkinje koje su u proteklom (i tekućem) semestru boravile na Evropskim univerzitetima u okviru programa mobilnosti, a studenti će moći da dobiju odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imaju vezano za programe međunarodne mobilnosti.
 
U prilogu se nalazi detaljna agenda događaja. 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.