Poziv za prijavu ideja u okviru projekta ELEGANTS kroz učešće na Webinaru




Poziv za prijavu ideja u okviru projekta <span class="CyrLatIgnore">ELEGANTS</span>  kroz učešće na <span class="CyrLatIgnore">Webinaru</span>

Poziv za prijavu ideja „Call4Elegants” dio je aktivnosti koje se sprovode u okviru međunardonog projekta E-le.g.a.n.t.s. (E-learning Gamified and Networked Training for Startupper) koji se finansira iz programa Erasmus+, a ima za cilj prikupljanje inovativnih i efikasinih ideja i rješenja o upotrebi novih tehnologija i metodologija u kulturnim i kreativnim industrijama (KKI). Projektom rukovodi Università Telematica degli Studi u saradnji sa partnerima među kojima je i Fakultet dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore.

Kako bi saznali više o načinu učešća u pozivu i svim korisnim informacijama, partneri na projektu organizuju informativni online seminar za sve studente zainteresovane za predstavljanje svoje ideje, a koji će se održati u ponedjeljak, 26. februara u 15:00 sati.

Konkretno, biće predstavljeni modaliteti i oblici učestvovanja, propozicije, kao i nagrade. Webinar će se organizovati na platformi Cisco Webex, a pristup će biti omogućen putem sljedećeg LINKA. Zato, skenirajte QR kod koji se nalazi kao slika u naslovu ove objave i prijavite se na online kurs putem kojeg možete  ostvariti svoje ideje kako biste nakon toga mogli biti biti odabrani za "Start Cup".

Najbolje poslovne ideje dobit će online mentorstvo i usluge podrške u razvoju Vašeg poslovnog plana projekta.

Napomena: Uslov da biste učestvovali  u E-le.G.A.N.T.S. “START CUP-u“ je završeni E-le.G.A.N.T.S. „OnLine“ kurs, koji se sastoji se iz serije predavanja na engleskom jeziku čiji sadržaj možete pogledati i u BROŠURI koja je sastavni dio ove objave.

Elegants projekat ima za cilj da poveća inovativne kapacitete studenata obučenih na visokim umjetničkim školama koji planiraju da rade u području kulture i umjetnosti, te u dizajniranju i implementaciji održivih preduzeća i cirkularne ekonomije unapređivanjem sopstvenih vještina, jačanjem digitalnih, zelenih i preduzetničkih vještina.

Sve novosti o Elegants projektu i dosadašnjim aktivnostima  možete pratiti i putem socijalnih mreža i to na Facebook linku  i LinkedIn profilu projekta, kao i putem oficijelog sajta projekta na linku

ELEGANTS tim Montenegro

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.