Na fakultetu za Sport i fizičko vaspitanje ima mjesta za 120 brucoša




Na fakultetu za Sport i fizičko vaspitanje ima mjesta za 120 brucoša

Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, u novoj studijskoj godini 2023/24,  ima mjesta za upis 120 brucoša, kazao je Ivan Vasiljević sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, za TV Nikšić.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje nudi atraktivne sadržaje kao što su skijanje, plivanje, aktivnosti u prirodi, kolektivni sportovi sa loptom, borilački sportovi, gimnastika, atletika i plesovi.

Fakultet raspolaže sa Centrom za dijagnostikovanje u sportu, internet salom, sportskom bibliotekom, studentskim klubom, amfiteatrom, učionicama, savremenim kabinetima i obrazuje nastavnike i istraživače, sportske novinare i trenere, koji su prepoznati u zemlji i svijetu. 

Više informacija o Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje možete naći na internet stranici Studentski informator - Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, dok informacije o upisu možete pronaći na Sve što ste htjeli da pitate: Konkurs, upis i procedure.

Da li ste čuli i našu poslednju novost: Za maturante koji upišu Univerzitet Crne Gore obezbijeđeni su čitači za lične karte.

Više o upisu saznajte i u video prilogu emisije TV Nikšić. 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.