Konkurs "Imam ideju za Smart City Kotor"




Konkurs "Imam ideju za Smart City Kotor"

Sekretarijat za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj na osnovu člana 13 tačka 3 Odluke o organizaciji i načinu rada lokalne uprave ("Službeni list Crne Gore - opštinski propisi", br. 046/19, 006/21), Programa razvoja preduzetništva u opštini Kotor 2021 -2024 i Akcionog plana za 2022. godinu raspisuje:

KONKURS 

"Imam ideju za Smart City Kotor"

Pozivamo mlade sugrađane koji imaju od 15 do 30 godina da pokažu svoju kreativnost i preduzetnički duh i učestvuju na konkursu "Imam ideju za Smart City Kotor".

Za učešće na konkursu potrebno je da mladi, pojedinačno ili u timu koji broji najviše pet članova, u formularu, dostupnom na vebsajtu www.kotor.me, predstave svoju ideju, da navedu kako se ta ideja može realizovati, kome će ona koristiti i zašto je treba podržati.

Ideja treba da ponudi rješenje za razvoj pametnog grada, da bude primjenljiva u lokalnoj sredini, da rješava neki društveni problem i doprinosi održivosti lokalne zajednice.

Popunjeni formulari se šalju na e-mail: privreda@kotor.me, a rok za slanje je do 17.11.2022. god. do 23:59h.
Najbolje ideje biće birane na osnovu mišljenja stručnog žirija. Tri prvo plasirane ideje biće nagrađene sa 700, 500, odnosno 300 eura.

Svaki učesnik (pojedinac ili tim) može dostaviti više ideja.

Informacije o Konkursu mogu se dobiti svakog radnog dana u Sekretarijatu za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj, putem telefona 032 325 865 ili email-a privreda@kotor.me.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.