Održana promocija Pomorskog fakulteta Kotor u srednjim školama u Bijelom Polju




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Još jedna promocija našeg Fakulteta za srednje škole na sjeveru Crne Gore održana je u petak, 8. marta 2024. godine. Tom prilikom, u Srednjoj stručnoj školi, Srednjoj elektro-ekonomskoj školi i Gimnaziji „Miloje Dobrašinović”, prezentaciju Fakulteta i njegovih studijskih programa održali su saradnica u nastavi na Pomorskom fakultetu Kotor, dr Maja Škurić, i pripravnice Dijana Radović i Tilia Lazarević. Svoja iskustva u vezi sa studiranjem i studentskim životom u Kotoru svojim mlađim kolegama prenio je nekadašnji učenik bjelopoljske Gimnazije, Ali Hasković, student prve godine studijskog programa Brodomašinstvo.

Osim studijskih programa Fakulteta i informacija u vezi sa upisom u akademsku 2024/25. godinu, prisutnim maturantima predstavljeni su i nastavni resursi Fakulteta, praktična nastava, te mogućnosti učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome Pomorskog fakulteta Kotor.

Koristimo i ovu priliku da se zahvalimo domaćinima na saradnji, srdačnom dočeku i uspješnoj promociji Pomorskog fakulteta Kotor u bjelopoljskim srednjim školama.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.