Poziv autorima za dostavljanje radova za drugi broj časopisa Metodika nastave




Časopis Metodika nastave/Teaching metodology, novi je naučni časopis Filozofskog fakulteta Univerziteta Crne Gore sa međunarodom redakcijom. Izlazi jednom godišnje u elektronskoj formi. Prvi broj izašao je 2022. godine.

 

Za objavljivanje prihvatamo originalne naučne i stručne radove usmjerene na teorijska i empirijska istraživanja, kao i na nove metodološke i didaktičko-metodičke pristupe iz oblasti metodike nastave svih područja na predškolskom nivou i svih predmeta na osnovnoškolskom, srednjoškolskom i akademskom nivou.

Radovi se objavljuju na crnogorskom, srpskom, bosanskom i hrvatskom jeziku (latinica) sa proširenim apstraktom na engleskom jeziku, kao i na engleskom jeziku sa apstraktom na crnogorskom jeziku.

Pozivamo vas da svoje pregledne, originalne naučne ili stručne radove, prikaze publikacija ili skupova za naš drugi broj pošaljete do 1. marta 2024. godine na elektronsku adresu:teachingmethodology2@gmail.com

Više pojedinosti i tehnička uputstva za pripremu teksta nalaze se na adresi:https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1275/objava/106409-novi-naucni-casopis-filozofskog-fakulteta-iz-metodike-nastave

Radujemo se saradnji!

S poštovanjem,

Uredništvo časopisa

 Metodika nastave//Teaching metodology

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.