Realizovana prva proba hora Filozofskog i Filološkog fakulteta




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Realizovana je prva proba hora Filozofskog/Filološkog fakulteta. Probu je obilježila raspjevana atmosfera, puna entuzijazma i harmonije među članovima. Odziv i interesovanje za pjevanje u horu je izuzetno veliko, tako da hor ima već četrdeset sedam članova i ohrabrujemo sve zainteresovane da se priključe kako bi stekli jedinstveno iskustvo amaterskog horskog pjevanja.

Profesorka Andrijana Vučetić Obadović, dirigentica hora je kazala da je raduje što vidi tako predanu grupu ljudi i nada se da će rezultati i trud rezultirati uspješnim nastupima u bliskoj budućnosti.
 
Prvi dan vježbi pjevanja u horu bio je ispunjen energijom i uzbuđenjem. Članovi hora su se okupili s osmijehom na licu, spremni da započnu novu muzičku avanturu. Svi zajedno su uvježbavali skale i harmonije, usklađujući svoje glasove u predivan zvuk. Osjećaj zajedništva i harmonije ispunjavao je učionicu dok su se melodije polako stapale u savršen sklad. Prvi dan vježbi bio je samo početak koji obećava da će pjevanje u horu donijeti mnogo radosti i ljepote i u danima koji slijede.
 
U horu, svaki član donosi svoj jedinstveni glas i strast prema muzici stvarajući tako predivnu sinergiju koja nadilazi individualne talente. Svaka vježba će postati prilika za učenje, rast i razvoj vokalnih sposobnosti, dok se istovremeno grade i snažna prijateljstva među članovima. Atmosfera zajedništva i podrške omogućava svakome da se osjeća važno i cijenjeno, čineći iskustvo pjevanja u horu nezaboravno i ispunjujuće iskustvo.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.