Posjeta predstavnika Medicinskog fakulteta u Mostaru




Posjeta predstavnika Medicinskog fakulteta u Mostaru

U posjetu Medicinskom fakultetu u Podgorici, bio je dekan Medicinskog fakulteta u Mostaru prof. dr Ivan Ćavar sa saradnicima, prof.dr  Ivanka Mikulić, rukovodilac  laboratorije u KBC Mostar i  Marijana Galić, referent za projekte pri Sveučilištu u Mostaru i Ministarstvu civilnih poslova Federacije BiH.

Ispred Medicinskog fakulteta goste su dočekali dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Miodrag Radunović, prodekanica za nastavu prof. dr Aleksandra Vuksanović Božarić, prodekanica za nauku prof. dr Aneta Bošković i prodekanica za medjunarodnu saradnju prof. dr Nataša Popović.

Posjeta predstavlja kontinuitet saradnje sa Medicinskim fakultetom u Mostaru gdje smo kroz  zajedničke projetke prethodnih godina obezbijedili značajnu opremu na studijskim programima Medicinskog fakulteta.

Razgovarano je o produbljivanju saradnje kao i dogovoreni modaliteti  mobilnosti profesora i studenata i učešće Medicinskog fakulteta UCG kao partnera u IPA projektu - Razvijanje toksikologije u KBC Mostar  i Medicinskog fakulteta Univerziteta Crna Gore uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.