Prezentacija studentske organizacije BEST Podgorica




Studentska organizacija BEST Podgorica poziva vas na prezentaciju koja će se održati sjutra, 28. februara, u 18h, u sali 109 Prirodno-matematičkog fakulteta!
Trenutno, BEST vrši prijem novih članova, pa ćete na prezentaciji imati priliku da čujete više o samoj organizaciji, njihovim projektima i načinu funkcionisanja, i upoznate već postojeće članove koji će sa vama podijeliti svoje iskustvo i odgovoriti na sva vaša pitanja.
BEST Podgorica je jedna od 85 lokalnih grupa u okviru evropske, neprofitne i apolitične organizacije BEST (Board of European Students of Technology), a na Univerzitetu Crne Gore postoji od 2011. godine, i od tada neprekidno djeluje i pruža raznovrsne mogućnosti za razvoj i napredak studenata.
Kroz rad na konkretnim projektima, BEST-ovci razvijaju svoje karijerne vještine, upoznaju kolege iz cijele Evrope i ostvaruju važne konekcije u poslovnom svijetu. Kroz neformalnu edukaciju, razmjenu iskustava i izgradnju internacionalne mreže kontakata, BEST stvara idealno okruženje za slobodan razvoj ideja, a istovremeno i opušten tim u kojem svaki student može pronaći svoje mjesto.
Ako želite da upotpunite svoj studentski život, zabavite se i putujete dok istovremeno napredujete i na ličnom i na profesionalnom nivou, BEST Podgorica je pravo mjesto za vas!
Više informacija o organizaciji, kao i link za prijavu možete naći na Instagram profilu @best_podgorica, a za informacije iz prve ruke posjetite sjutrašnju prezentaciju!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.