Interkulturalna noć studenata 26. oktobra




Spremni ste za uzbudljivo putovanje oko svijeta, upravo ovdje u Crnoj Gori? Sa zadovoljstvom vas pozivamo na Studentsku interkulturalnu noć, događaj koji slavi raznolikost i promoviše internacionalizaciju studenata, koji će se održati danas,  26. oktobra sa početkom u 20 časova u zgradi Rektorata.

Organizatori događaja su Erasmus studentska mreža Podgorica i Univerzitet Crne Gore, a veče je posvećeno našim međunarodnim studentima koji dolaze iz inostranstva i provode jedan ili više semestara na Univerzitetu Crne Gore. 

Tokom događaja, imaćete priliku da upoznate različite kulture, integrišete se sa internacionalnim studentima i upoznate sa njihovim običajima, tradicijama i načinom života. Ovu priliku iskoristićemo da internacionalnim studentima predstavimo Crnu Goru kroz zanimljive prezentacije i upoznati ih sa našom istorijom, tradicijom, kulturom i običajima.

Događaj je prilika da proširite svoje horizonte, steknete nove prijatelje i izgradite veze koje sežu širom svijeta. Pozivamo vas da se okupimo kako bismo proslavili našu zajedničku raznolikost i stvorili trajne uspomene.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se povežete sa svijetom, a da ne napuštate Crnu Goru. 

Napomena: Poslužiće se osvježenje, a događaj je otvoren za sve studente.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.