Radionica na Univerzitetu primijenjenih nauka Weihenstephan-Triesdorf, Njemačka, 16. – 23. jul 2017. godine





Obavještavaju se zaposleni na Biotehničkom fakultetu o održavanju radionice na Univerzitetu primijenjenih nauka Weihenstephan-Triesdorf, Njemačka u periodu 16. – 23. jul 2017. godine, u sklopu Erasmus + treninga finansiranog od strane Erasmus+ (Project KA107) sa temom „Edukacija o primjenljivoj održivoj poljoprivredi u svrhu sakupljanja podataka sa farme za potrebe istraživanja“.
Broj učesnika na radionici: 2.
Učesnici moraju imati znanje iz Menadžmenta u poljoprivredi (ekonomisti) sa poznavanjem njemačkog ili engleskog jezika. Učesnici će posjetiti farme, napraviti bazu podataka, analizirati ih i zajednički kreirati osnovu za istraživanje i analizu. Potrebni su ekonomisti u proizvodnji sa poznavanjem kalkulacija i iskustvom u sakupljanju podataka. Osoblje koje je već bilo u Triesdorfu na obuci ima prednost.
Molimo zainteresovane da se do petka 23. juna 2017. godine prijave kod sekretarice fakulteta. Uz prijavu, neophodno je priložiti kratku biografiju (uz naznaku o poznavanju jezika), motivaciono pismo i kopiju pasoša.

Uprava fakulteta



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.