Za svjetsko znanje siguran korak: Fakultet za turizam i hotelijerstvo




Za svjetsko znanje siguran korak: Fakultet za turizam i hotelijerstvo

Želite da steknete znanja o najmasovnijoj i najbrže rastućoj industriji u svijetu i pritom osjetite spoj kulture i tradicije obrazovanja? Da živite, a istovremeno istražujete i učite turizam na turističkoj destinaciji koja je pod zaštitom UNESCO-a? Smješten u srcu starog grada Kotora gdje se obrazuju visokospecijalizovani stručnjaci za razvoj turističke privrede kao primarne privredne grane Crne Gore, Fakultet za turizam i hotelijerstvo je, bez dileme, prava adresa za vas.

Fakultet nudi atraktivne i moderne studijske programe koji predstavljaju budućnost i najbolju perspektivu za razvoj države. Fokusiran je na saradnju sa kompanijama u kojima studenti obavljaju praksu koja je, uz usvajanje teorijskih znanja, obavezan segment nastavnog procesa. Shodno dinamičnim zahtjevima turističkog tržišta, studenti imaju priliku da praktična znanja i iskustva steknu u najrenomiranijim crnogorskim hotelima, na turističkim destinacijama i inostranstvu posredstvom programa razmjene studenata.

Više informacija o Fakultetu za turizam i hotelijerstvo možete naći na internet stranici Studentski informator -  Fakultet za turizam i hotelijerstvo, dok informacije o upisu možete pronaći na Sve što ste htjeli da pitate: Konkurs, upis i procedure.

Da li ste čuli i našu poslednju novost: Za maturante koji upišu Univerzitet Crne Gore obezbijeđeni su čitači za lične karte.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.