Najava međunarodne konferencije Građevinarstvo – nauka i praksa GNP 2024 na TVCG




Najava međunarodne konferencije Građevinarstvo – nauka i praksa GNP 2024 na TVCG

Dekanica Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore prof. dr Marina Rakočević najavila je gledaocima TV Crne Gore IX međunarodnu konferenciju Građevinarstvo – nauka i praksa GNP 2024, jedan u nizu događaja kojima, pod sloganom FuturUM, Univerzitet Crne Gore obilježava 50 godina od osnivanja.  Konferencija će se održati u Kolašinu od 5. do 9. marta.

Ovogodišnja konferencija u organizaciji Građevinskog fakulteta, kako je kazala, okuplja najveće stručnjake iz oblasti građevinarstva kako bi se istražili najnoviji trendovi, otkrila najnaprednija tehnička rešenja i produbilo razumevanje nauke i prakse u građevinarstvu i srodnim disciplinama.

Sa 157 radova predstavljenih od strane 378 autora iz 22 zemlje, glavna tema ovogodišnje konferencije fokusiraće se na seizmički otporne konstrukcije, ali i na još 17 različitih tema povezanih sa građevinarstvom.

Predavanja će biti strukturirana kroz posebne sesije, panel diskusije i okrugle stolove, sa učešćem vodećih stručnjaka iz građevinske industrije.

Detaljnije u video prilogu:

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.