Rezultati




Poštovane kolege, 

u prilogu su rezultati koje ste do sada ostvarili tokom provjera znanja putem Moodle programa. 

Iskoristiću priliku da vas podsjetim da ste obavezni da odradite vježbe, kako bi vam dosadašnji rezultati bili verifikovani. Detaljno upustvo za vježbe se nalazi na Moodle, a ako je potrebno bilo koje pojasnjenje, slobodno mi se obratite putem email-a. Dogovor oko obaveznih vježbi je postignut na početku semestra!

Preuzimanje brojnih ocjena sa Moodle radi kreiranja naših zvaničnih obrazaca, i nije baš jednostavan posao. Stoga vas molim da pažljivo pogledate da li su vaši rezultati ispravno upisani i obavjestite me putem email-a u pogledu eventualnih grešaka. 

Popravni dva kolokvijuma će biti organizovani zajedno sa završnim ispitom, kada se za to steknu uslovi. Na popravnim ispitima (usmeni) će nadam se svi oni koji se nisu snasli sa dosadašnjim sistemom ispitivanja, imati priliku da pokazu svoje pravo znanje i značajno poprave uspjeh. 

ukoliko su vam potrebne konsultacije i pomoć pri pripremi za završne provjere znanja, molim vas da mi se bez ustručavanja obratite putem email-a, kako bi se dogovorili oko načina izvođenja konsultacija.

Pozdrav, 

Prof.dr Natasa Mirecki

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.