Satnica polaganja ispita i termin za preuzimanje zbirki




Ispit će početi u 9h, a polaganje će se organizovati na način da će dio studenata prvo odgovarati herbarijum u lab. 101, a odmah nakon toga polagati teorijski dio ispita u pismenoj formi u sali A3, dok će druga grupa prvo raditi pismeni dio ispita u sali A3, a po predaji rada odgovarati herbarijum u lab. 101.

9h, lab. 101 - polaganje herbarijuma: Ivana Bulatović, Maksim Rašović;

9h, A3 - ostali studenti čije su zbirke prihvaćene: Bojana Simović, Vanja Nikčević, Anes Škrijelj, Anastasija Praščević, Marija Babović, Dušica Kastratović, Isidora Vučetić, Jovana Barjaktarović, Teodora Bojović, Vanja Šćekić, Nikolina Ječmenica.    

Tri zbirke nisu zadovoljie uslov prihvatanja, jer su sadržale jedan ili sve eliminatorne propuste: 1 - zbirka sadrži i necvjetnice, 2 - nepotpuna etiketa (u konkretnim slučajevima ne sadrži pripadnost redu), 3 - zbirke na sadrži 200 vrsta koje su tačno određene, na pravilan način etikeritane ili herbarizovane. 

Zbirke preuzeti neposredno prije početka odgovaranja herbarijum u lab. 101. 

U slučaju da student čija je zbirka prihvaćena ipak odustane od polaganje ispita u ovom roku, svoju zbirku mora preuzeti 3. juna u 9h, jer se ista ne može čuvati na fakultetu. U slučaju spriječenosti, zbirku može preuzeti i neko od kolega, ali je o tome neophodno obavijestiti predmetnog nastavnika.  



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.