Turizam budućnosti predstavljen studentima




Turizam budućnosti predstavljen studentima

Prva dvodnevna  konferencija Future Tourism 2017 (FT2017)  u Budvi studentima Univerziteta Crne Gore i svima iz turističke privrede omogućila je priliku za nova saznanja. 

Konferencija je organizovana, od 3. do 5. maja, u okviru ovogodišnjeg Međunarodnog kongresa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Univerziteta Crne Gore i 10. jubilarne Turizmijade.

Cilj prve FT2017 konferencije je okupljanje stručnjaka iz oblasti turizma i hotelijerstva i stvaranje platforme za razmjenu informacija, potencijalnih poslovnih veza i stvaranje novih ideja, radi uvida u stanje na tržištu i boljuepripremu za sezonu.

Predavači koji su u svijetu prepoznati kao vrhunski stručnjaci iz domena kongresnog turizma i event menadžmenta, hotelijerstva i informacionih tehnologija u turizmu su studentima približiti primjenu savremenih tehnologija i interneta i dati savjete kako da što efikasnije koriste softverske programe, te koje zaista i odabrati kako bi došli do većih prihoda.

Prva FT2017 konferencija skrenula je pažnju na nove tehnologije i  nova znanja. Cilj je da studenti nauče podučavanje studenata ko i šta utiče na turističku delatnost danas i kako da reagujemo na te promene.

Studenti su imali prilike da čuju predstavnike Booking.com, Tripadvisora, Phobsa, Fleksbit, Nor1 kompanije, kao i osnivače regionalnog sajma Conventa i časopisa Kongres Turizam, direktora prodaje Dubrovnik Rivijera Hotela i Google-ov sertifikovan predavač „Google Growth Engine Ambassador“.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.