Informacije za poslodavce




Poslodavci, ukoliko imate pregršt posla, nedostatak kadra, ili jednostavno smatrate da vam nedostaje radna energija mladih ljudi, ovo je pravo mjesto da među studentima Univerziteta Crne Gore pronađete željeni profil!

Jobiri je digitalna platforma namijenjena za edukaciju i zapošljavanje. Riječ je o digitalnom savjetniku zasnovanom na vještačkoj inteligenciji, koji je od 2014. godine prisutan na italijanskom tržištu, a od ove godine, po prvi put, dostupan je i kod nas zahvaljujući saradnji Univerziteta Crne Hore i Hipotekarne banke. Prepoznajući Univerzitet kao najznačajniji element za poslovni razvoj mladih, prvenstveno studenata UCG, Hipotekarna banka je svojom donacijom omogućila besplatno korišćenje svim studentima, ali i poslodavcima sa kojima Univerzitet ima saradnju.

Postoji niz benefita koje članstvo na platformi može ponuditi. Jobiri treba da postane mjesto putem kojem kompanije mogu pristupiti proaktivnim, osviješćenim mladim talentima, što ne mogu ni na jednoj drugoj platformi. Uz mogućnost obavještavanja o aktuelnim dešavanjima u kompaniji, postavljanja prezentacija, stvaranje baze korisnika koje bi željeli da kontaktiraju, organizovanja razgovora za posao i drugih funkcija koje platforma pruža, moći ćete da gradite imidž svoje kompanije. Funkcije i članstvo biće potpuno besplatno samo za one poslodavce sa kojima Univerztet Crne Gore ima saradnju, a koje se inače naplaćuje i do nekoliko hiljada eura. Takođe, nije neophodno da imate oglašena slobodna radna mjesta da biste formirali svoj profil, sve što je neophodno je saglasnost za stvaranje boljeg imidža kompanije kroz članstvo na platformi. Potrebno je naglasiti da ni u slučaju zapošljavanja studenata preko platforme, kao poslodavac, nećete imati dužnost plaćanja bilo kakve naknade Univerzitetu.

Vjerujemo da ćete prepoznati sve benefite koje vam članstvo na platformi može donijeti. 

KAKO DA POSTANETE ČLAN JOBIRIJA

Kada je riječ o samim koracima izrade profila, možete to uraditi samostalno pomoću sljedećeg linka: https://ucg.jobiri.com/en/company/signup, a ostaje otvorena i opcija da taj posao za Vas uradi tim Karijernog centra Univerziteta Crne Gore. U tom slučaju potrebno je dostaviti sledeće informacije:

  • Oblast poslovanja
  • Telefon
  • E-mail adresa
  • Poreski broj
  • PDV broj
  • Datum i godina osnivanja
  • Broj zaposlenih (1-10; 11-50; 51-200; 201-500, itd.)

Potrebno je takođe poslati i vektorski logo, kao i skeniranu potvrdu o pravnom licu. Takođe, link veb sajta i facebook stranice Vaše kompanije, ukoliko je imate naravno.

Informacije o slobodnim radnim mjestima, mogućnostima za obavljanje stručne prakse ili druge korisne informacije možete dostaviti Karijernom centru, a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti i povezati vas sa studentima koji mogu odgovoriti vašim zahtjevima.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.