Održan četvrti trening u okviru obuke Student Business Hub




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U subotu, 17. februara, održana je četvrta radionica Student Business Hub programa na temu Koncept vremena, koji organizuje Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje u saradnji sa kompanijom Balance to Business.  

Tokom četvrtog treninga, koji je bio fokusiran na metode upravljanja vremenom, identifikaciju vremenskih izazova i vremenskom fokusom, polaznici programa su imali priliku da steknu znanje o postavljanju prioriteta, razlikovanju hitnih od ključnih zadataka i jačanju samopouzdanja u različitim poslovnim scenarijima. Korišćenjem različitih modela i alata, polaznici su razvili preciznost u izvršavanju zadataka, učeći kako da optimizuju svoje vrijeme. 

Osnivačica kompanije Balance to Business, Jelena Vuletić, glavna je predavačica na treningu, dok je Jovan Kovačević, ispred kompanije Coinis, bio gost na četvrtom predavanju. On je svoju profesionalnu priču podijelio sa polaznicima, gdje je predstavio svoje poslovno putovanje u prevazilaženju izazova i postizanju uspeha i svoje iskustvo u upravljanju vremenom u svijetu, gdje je svaki trenutak dragocjen. 

Cilj Student Business Hub programa je u potpunosti pripremiti studente za rad u poslovnom okruženju i unaprijediti njihove veštine u poslovanju.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.