Dodjela sertifikata šestoj generaciji polaznika Student business hub-a




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U subotu, 16. marta, dodijeljeni su sertifikati šestoj generaciji Student business hub  programa. Ova generacija obuhvatila je devet studenata Univerziteta Crne Gore, koji su se tokom prethodnog perioda pripremali da odgovore na izazove poslovog okruženja. Program Student business hub realizovan je u saradnji Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore i kompanije Balance to Business, a program je, po drugi put, podržala Evropska banka za obnovu i razvoj (ERBD).

Sertifikati su uručeni sledećim studentima Univerziteta Crne Gore: Anđela Rašković (Pravni fakultet), Milica Đurović i Ljubica Perišić (Fakultet političkih nauka), Dragana Kuveljić i Tamara Boca (Ekonomski fakultet), Kristina Lalatović (MTF), Milena Radonjić (Filološki fakultet), Milena Vujadinović i Stefan Glušac (ETF).

Studenti su imali priliku da, uz mentorsku podršku predavača, gospođe Jelene Vuletić, kroz besplatne treninge i radionice u okviru programa, steknu praktične vještine neophodne u savremenim uslovima poslovanja, koja će im biti od koristi, ne samo na samom početku njihove karijere, već i glavni saputnik na putu ka uspjehu i pozicioniranju na tržištu rada.

Program Student business hub postao je jedan od glavnih inkubatora i spona između društveno odgovornih kompanije i studenata, budućih zaposlenih, a sve u cilju pripreme mladih za poslovni svijet i biznis ambijent.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.