Gost na treningu Student Business Hub programa osnivač kompanije Coinis




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru održan je četvrti trening „Student Business Hub“ programa, organizovanog u saradnji Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotnog učenja i kompanije Balance to business .

Tokom četvrtog treninga, koji je bio posvećen metodama upravljanja vremenom, vremenskim kradljivcima i vremenskom fokusu, polaznici programa imali su priliku da nauče kako se postavljaju prioriteti, kako odvojiti hitno od bitnog i kako ojačati samopouzdanje u raznim poslovnim situacijama. Koristeći razne modele i alate, polaznici su usvojili tačnost u izvršavanju zadataka i poslova, te su naučili da optimalizuju korišćenje svog vremena.

Glavni predavač na obuci je osnivačica kompanije Balance to Bussines Jelena Vuletić, a gost četvrtog predavanja bio je Dejan Petković, osnivač kompanije Coinis , koji je svoju profesionalnu priču podijelio sa polaznicima. On je podijelio lično i profesionalno putovanje savladavanja izazova i postizanja uspjeha kroz pozitivan stav, način razmišljanja o rastu i spremnost da se rizikuje i isprobaju nove stvari.

Cilj cjelokupne obuke je priprema sudenata za poslovni ambijent i rad na njihovim vještinama poslovanja.

Preostale dvije radionice u okviru programa biće realizovane u maju.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.