Uzajamna donacija knjiga Centralne univerzitetske biblioteke i Skupštine Crne Gore




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Centralna univerzitetska biblioteka i Bibliotečko-dokumentalistički centar Skupštine Crne Gore realizovali su uzajamnu donaciju publikacija u cilju bogaćenja bibliotečkih fondova, razvoja međubibliotečke razmjene i jačanja međuinstitucionalne saradnje.

Kao rezultat donacije, fond Biblioteke Skupštine Crne Gore obogaćen je izdanjima Univerziteta Crne Gore u kojima se tretiraju razni društveni, politički, ekonomski i kulturni fenomeni, dok je Skupština Centralnoj univerzitetskoj biblioteci donirala 271 naslov dominatno iz oblasti politikologije, prava, istorije, umjetnosti, književnosti i kulture Crne Gore. 

Povodom razmjene literature i sagledavanja vidovi daljeg razvoja bibliotečkih servisa i usluga, kao i jačanja međusobnih odnosa i saradnje, u Skupštini je 13. januara 2022. godine održan sastanak bibliotekara Centralne univerzitetske biblioteke mr Ognjena Savića sa pomoćnicom generalnog sekretara Skupštine Natašom Komnenić, šeficom Bibliotečko-dokumentalističkog centra i arhiva dr Jelisavetom Blagojević-Miljanić i samostalnom savjetnicom u skupštinskom Centru Darijom Musić.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.