Godišnja naučna konferencija

20.06.2017


Godišnja naučna konferencija

Dragi prijatelji i kolege,

U ime domaćina, Crnogorske sportske akademije i organizacionog odbora konferencije, velika nam je čast da najavimo predstojeću 15. Međunarodnu naučnu konferenciju i 14. godišnji Kongres Crnogorske sportske akademije koji će biti održani u Budvi, u Crnoj Gori, od 12. do 15. aprila 2018. godine. Planirano je da ovi događaji opet budu organizovani od strane Crnogorske sportske akademije, u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, Univerzitetom Crne Gore, Crnogorskim olimpijskim komitetom i drugih međunarodnih partnerskih institucija (navedenih u sekciji o partnerima).

Konferencija je usredsređena na veoma aktuelne teme iz svih oblasti sportske nauke i sportske medicine uključujući fiziologiju i sportsku medicinu, društvene i humanističke nauke, biomehaniku i neuromuskularnu (pogledati stranicu „Podnošenje sažetaka” za više informacija).

Vjerujemo da će teme koje su ponuđene učesnicima konferencije služiti kao korisno sastajalište za prezentaciju najnovijih istraživanja.

S poštovanjem,
Prof. dr Duško Bjelica, predsjednik konferencije

POSJETITE SAJT KONFERENCIJE

Image

Dokumenti

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.