SWOST projekat - Prvi sastanak uživo




SWOST projekat - Prvi sastanak uživo

Sastanak SWOST projekatnog tima počeo je jutros 1. oktobra 2021. godine u Grand Hotel Panoramic u Pistoji, Italija, a trajaće do 2. oktobra 2021.
Domaćin je Centro Studi Cultura Sviluppo (CSCS), a putem zoom platforme učestvuju članovi timova iz Finske, Srbije i Crne Gore koji nijesu u mogućnosti da prisustvuju. 
U jutarnjoj sesiji prezentovani su glavni rezultata dosadašnjeg rada, tako što je svaka od partnerskih institucija u 15 minuta prezentovala dosadašnje rezultate, a nakon toga dogovoreni su svi detalji rada koji predstoji. U popodnevnoj sesiji diskutovalo se o rasporedu sledećih sastanaka i budžetu.
Sjutrašnji program održaće se u Wall Art Hotelu u Pratu, biće posvećen praktičnom radu na zajedničkim zadacima i upoznavanju partnerske institucije.
Predstavnik Univerziteta Crne Gore na ovom sastanku je doc. dr Bojan Mašanović.
Podsjetićemo da je cilj SWOST-a povećati učestvovanje i jednak pristup sportu, rješavajući rodne stereotipe i svaku diskriminaciju u sportu.
U projekat je uključeno devet evropskih zemalja, 11 organizacija (šest univerziteta i pet sportskih organizacija / udruženja), odnosno preko eminentnih 20 stručnjaka.

 

Image

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.