Sjutra odluka o najboljem sportisti, u ponedjeljak svečana priznanja




Sjutra odluka o najboljem sportisti,  u ponedjeljak svečana priznanja

Odluku o najboljem sportisti Crne Gore, najboljem sportskom novinaru, dopisniku i mladom novinaru u 2018. godini, donijeće Udruženje sportskih novinara Crne Gore, sjutra,  u petak, 21. decembra.  Domaćin proglašenja najboljeg sportiste 2018. godine, u izboru Udruženja sportskih novinara Crne Gore, je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore.

Svečanost će se održati u ponedjeljak, 24. decembra, u 12.00 sati, u amfiteatru Fakulteta.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje osim nastavnika, trenera i istraživača, obrazuje i generacije sportskih novinara, te se sa posebnom pažnjom posvećuje zajedničkim aktivnostima sa Udruženjem sportskih novinara. 

Ove godine, na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje UCG, najbolji student sa studijskog programa Sportsko novinarstvo je Tamara Đukić.

Ukazivanjem posebne pažnje novim generacijama, tradicionalna manifestacija,  ima za cilj da podstakne sportski razvoj i takmičarski duh i na pravi način populariše sport u državi. 

Na tradicionalnoj manifestaciji koja traje 64 godine, dodijeliće se i diplome svršenim studentima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. 

 

PROGLAŠENJE NAJBOLJIH 24. DECEMBRA: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1259/objava/34682-proglasenje-najboljih-24-decembra 

 

Prošlogodišnja manifestacija: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1259/objava/14538-zlatna-plaketa-za-medunarodni-naucni-casopis-montenegrin-journal-of-sports-science-and-medicine 

 

GALERIJA fotografija: 22.22.2017

 

https://fosmedia.me/index.php/sport/ostali-sportovi/proglasenje-najboljeg-sportiste-u-ponedjeljak-u-niksicu 

https://volimpodgoricu.me/2018/12/18/proglasenje-najboljeg-sportiste-u-ponedjeljak/ 

 

 

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.