ODRŽANE INFO ZOOM KONSULTACIJE O UPISU NA MASTER STUDIJE




ODRŽANE INFO ZOOM KONSULTACIJE O UPISU NA MASTER STUDIJE

Kao što je i bilo najavljeno, danas su na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću, održane Info Zoom konsultacije o master studijama. Zainteresovani kandidati su na ovaj način, dobili priliku da postave pitanja u vezi svega onoga što se odnosi na upis na master studije, obzirom da se prvi put organizuju. Ovim konsultacijama su prisustvovali prodekan za nastavu doc. dr Danilo Bojanić i šef studijskih programa doc. dr Milovan Ljubojević, koji su pokušali da odgovore na veliki broj pitanja postavljen od strane budućih studenata master studija. Kandidate je zanimalo na koji način se vrši upis, predaja dokumenata, na koji način će biti realizovan prijemni ispit, kako na programu Fizička kultura i zdravi stilovi života, tako i za program Fitnes, sport i turizam. Studentima je, takođe, predočeno, da će biti realizovane i specijalističke studije, u trajanju od jedne godine, ali da će one biti samofinansirajućeg tipa.

Što se tiče prijemnog ispita, studentima su predočeni načini realizacije, načini skaliranja i bodovanja uspjeha tokom studija, ali i na prijemnom ispitu.

Naglašeno je da će se prijava vršiti isključivo elektronskim putem, a original dokumenta isključivo slati poštom. Kandidati su iskazali zadovoljstvo informacijama i odgovorima, i pohvalili ovaj način komunikacije. Takođe, zatražili su, da u slučaju još nekih nejasnoća imaju slobodu da iste pošalju na mejl, što je i dogovoreno.

 

Image



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.